Sajt majstor || Izrada web sajtova vrhunskog kvaliteta || Web sajt za uspeh na netu


Sajt majstor

USLUGE

SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

Jedan marketinški stručnjak je davno rekao da ukoliko ne reklamirate svoj proizvod, to vam je kao da namigujete devojci u mraku, Vi znate šta radite drugi NE.

SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

Poćićemo od činjenice da danas u Srbiji ima blizu tri miliona korisnika (mada se čekaju rezultati popisa koji će biti nadamo se ohrabujući u pogledu kompjuterske pismenosti), mi ovaj tekst posvećujemo pre svega prudezetnicima i firmama kojima je izuzetno važno svakodnevno prisustvo na internetu, pre svega iz razloga jer je to najlakši način da budete u stalnoj interakciji sa svojim kupcima, takođe je najlakši način da obavestite nove(potencijalne) kupce o svojim proizvodima i uslugama.

Kako nam je današnja tema SEO optimizacija za početak evo jedne prilično slobodne definicije:

Optimizacija sajta je ispravna izrada sajta i unošenje potrebnih elemenata kako bi Google ispravno pročitao ono što imate da kažete, to cenio i stavio na dobru poziciju.

Kako da moj sajt bude prvi kada neko traži ovo ili ono na Google-u?

SEO (Search Engine Optimization) je najmoćniji marketinški alat.

Kada pitate relevantne stručnjake: Šta bi više voleli mesec dana reklame na vodećim srpskim televizijama ili da po ključnoj reči iskoče na prvo mesto na GOOGLE-u, svi bi izabrali drugu opciju.

Zašto?

Prema marketinškom geniju Sethu Godinu, u 21.veku postoje dve vrste marketinga, a u svom divnom tekstu ga je prelepo citirao i preveo Istok Pavlović,takođe izuzetan internet stručnjak, čovek nam lepo objašnjava sledeće:

Danas postoji prekidajući i dozvoljavajući marketing.

Prekidajući marketing, kako ova gospoda objašnjavaju je, tekovina 20.veka i predstvlja kod nas još uvek dominantne oblike promovisanja na televiziji, radiju, bilbordima, odnosno prekidaju ljude u njihovim aktivnostima pokušavajući da im skrenu pažnju na svoje proizvode.

SEO optimizacija predstavlja drugi tip, odnosno DOZVOLJAVAJUĆI, što praktično znači kada neko traga za vašim proizvodom, gde god da se nalazi na ovom svetu, dolazi do Vas. Odnosno nije potrebno da prekida ljude, ponekad i da nervira, da bi promovisao svoj proizvod. Prednosti su očigledne. Da podsetimo samo u Srbiji ima tri miliona korisnika...

Dalje ne želimo da Vas zamaramo sa bombastičnim terminima, nego da Vam otkrijemo suštinu dobre optimizacije, a to je da mora da se kvalitetno izradi sajt sa dobrim sadržajem i dizajnom, prouče ključne reči, analizira Vaša konkurencija, linkovanje...


O sebi možemo reći da smo u mladosti imali ambicije da se bavimo alhemijom, a takođe nismo ni od onih koji su odustali već posle prvog pokušaja neuspelog eksperimenta, odgovorno tvrdimo da smo odavno batalili ekspeimentisanje! Mada su još uvek neki od nas ubeđeni u magiju alhemije!

Nismo ni od onih koji vole da se hvale, ali nismo ni skromni, o sebi možemo reći da su neki odrasli, ali da se i već duži niz godina ozbiljno i uspešno bavimo proizvodnjom sajtova, internet marketingom, i naravno uspešni smo u SEO optimizaciji.

izvor www.optimizacija-sajta.com

Ukoliko Vam je potreban dorbo optimizovan sajt kliknite ovde za više informacija

Kontaktirajte nas, mi brinemo o Vašim željama, potrebama ...


povratak na : USLUGE

SEO OPTIMIZACIJA SAJTA