Web sajt - ogledalo brenda

Priče

Web prezentacija odslikava brend - njegov kvalitet i realnu vrednost. Web sajt otkriva korporativni identitet, omogućavajući mu da se interaktivno razvija i potvrđuje.

Ne postoji ni jedan uspešan brend, u poslednjih deset godina, u čijoj izgradnji nisu korišćeni web alati.

Izrada web sajta je, prvenstveno, marketinški posao! LokalnoGlobalno, u svom timu ima specijalistu za marketing! Kvalitetna web prezentacija nije samo puki opisivač brenda, već i njegov vredni graditelj

Web sajt dizajn

Svaki je web sajt jedinstven. Bukvalno, ne postoje dva identična sajta. Obilje primera pruža donosi pozitivne, ali i za negativne, uticaje! Zbog toga su pažnja i odmerenost pri izboru izražajnih sredstava od velike važnosti. LokalnoGlobalno sledi principe poštovanja zanatskih pravila pri dizajniranju i organizaciji, racionalizacije materijalnih troškova, i odsustva voluntarizma.

Na kojoj ste stranici Googl-a!?

Statistike pokazuju da 60 % posetilaca interneta nikada ne pretražuju dalje od treće stane Googla! Kada ukuca ključne reči (odrednice) za pretragu, prosečna mušterija očekuje da svoje potrebe za proizvodima i uslugama zadovolji već na prvim stranicama pretraživača. Biti na prvim stranama Googla je imperativ.

Dizajniranje e-komerc web sajtova, i web razvoj

Visoki troškovi poslovanja u savremenoj privredi zahtevaju adekvatna rešenja. Odgovor mogu biti kataloške i online prodavnice, ili aukcioni sajtovi slični ebay-u. LokalnoGlobalno.com kreira e-komerc sajtove, prilagođene specifičnim potrebama i ciljevima, primenjujući širok spektar raznovrsnih aplikacija, kao što su izlazi za plaćanje, sistemi za praćenje porudžbina, funkcije za prilagođavanje korpe i prošireni bezbednosni protokoli.

SEO (search engine optimisation)

Optimizacija web prezentacije za pretraživačke mašine (Google, Yahoo, Bing...) značajan je element u kreiranju pozitivnih poslovnih rezultata. Optimizacija je jedan od najefikasnijih alata za postizanje visokog ranga na stranicama pretraživača.

Održavanje web prezentacije

Održavanje prezentacije je podjednako važna aktivnost, kao i sama izrada sajta. Takođe, to je i stalni novčani izdatak, koji se, često, pri izboru Web dizajnera, neracionalno zanemaruje. Uštedite vreme i novac tako što ćete samostalno upravljati svojim sajtom! LokalnoGlobalno koristi Sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji bazno obučenom korisniku dopušta da kreira i editujete sadržaj i grafiku, čak i da dodajete kompletno nove sekcije.

To bi bilo ukratko da Vas ne bi puno zamarali. Nadamo se da ste shvatili. Prepustite izradu sajta
profesionalcima.


S poštovanjem LokalnoGlobalno tim!!!