Sajt majstor

da Vas baš ceo svet čuje

AKCIJA - OTVORITE INTERNET RADIO

Sajt majstor - Danas kada ljudi sve više koriste ineternet vreme je i da dešavanja oko vaše svadbe postavite na web kako bi gostima bile dostupne informacije oko jednog od najbitnijih dana u vašem životu.. AKCIJA 10.10. do 12.12.12. godine

 

Audio streaming je usluga koja vam omogućava da na jednostavan način
pokrenete sopstvenu radio stanicu.

.. ili da ako ste već vlasnik klasične radio stanice, obezbedite da se vaš signal čuje svuda u svetu, bez obzira na lokaciju. Sve što je potrebno je da imate računar i pristup internetu i ... muziku.

Za ovakvu radio stanicu nisu vam potrebni skupi uredaji, različite dozvole za rad i odobrenja. Sve što je potrebno je da slušalac ima pristup intenetu i vaš program će moći neometano da sluša.

Da biste pokrenuli Vašu radio stanicu, dovoljno je da zakupite bilo koji od paketa u našoj ponudi, da iz download sekcije našeg sajta preuzmete i instalirate besplatan softver (Winamp i ShoutCast DSP Plug-in) i krenete sa emitovanjem. Svi posetioci Vašeg sajta koji jednostavno kliknu na odgovarajuci link na vašem sajtu, odmah postaju i slušaoci vašeg programa. Ne morate čak ni biti u vašoj virtuelnoj radio stanici - možete napraviti plej-liste koje će se emitovati i u vašem odsustvu.

Audio streaming je usluga koja vam omoguæava da na jednostavan naèin pokrenete sopstvenu radio stanicu ili da ako ste veæ vlasnik klasiène radio stanice, obezbedite da se vaš signal èuje svuda u \r\nsvetu, bez obzira na lokaciju. Sve što je potrebno je da imate raèunar i pristup internetu i ... muziku. Za ovakvu radio stanicu nisu vam potrebni skupi uredaji, razlièite dozvole za rad i odobrenja.
Sve što je potrebno je da slušalac ima pristup intenetu i vaš program ce moci neometano da sluša.

Svi posetioci Vašeg sajta koji jednostavno kliknu na odgovarajuci link na vašem sajtu, odmah postaju i slušaoci vašeg programa. Ne morate èak ni biti u vašoj virtuelnoj radio stanici - možete napraviti plej-liste koje æe se emitovati i u vašem odsustvu.
\r\nPonudu možete prilagoditi Vašim potrebama – sami birate koliko slušalaca istovremeno mogu da slušaju vaš program, kao i kvalitet audio signala. Ako ste do sada koristili streaming, veæ znate da u našoj zemlji praktièno ne postoji veæi izbor kvalitetnih streaming rešenja. Mi imamo 100 mbps linkove na svakom serveru što garantuje kvalitet stream-a.
\r\nMi smo pravno lice, možete plaæati putem raèuna i naravno odbiti pdv na našu uslugu. Placanje takode možete vršiti i uplatnicom, kreditnom karticom.
\r\nPružamo i tehnièku podršku telefonom ili preko interneta. Imate potpunu kontrolu uz naš kontrolni panel ( broj slušalaca, statistika protoka, podešavanje matiène stranice i slièno… ) . Ponudu prilagodavate vašim potrebama i moguænostima. Iz tabele odaberite kvalitet signala i broj slušalaca i na taj nacin odredujete meseènu cenu.\r\n

 

Kako to funkcioniše?


 

Da biste pokrenuli Vašu radio stanicu, dovoljno je da zakupite bilo koji od paketa u našoj ponudi, da iz download sekcije našeg sajta preuzmete i instalirate besplatan softver (Winamp i ShoutCast DSP Plug-in) i krenete sa emitovanjem.

AKCIJA - OTVORITE INTERNET RADIO

Zato što radimo brzo i predano.

Zato što pružamo originalna rešenja.

Zato što uz povoljnu cenu dobijate vrhunski kvalitet.

Zato što smo dostupni svojim klijentima i po završetku projekta za sva pitanja i nedoumice

Mi ćemo se potruditi da za vas napravimo sajt koji će vam se isplatiti. Smatramo da sajt ne treba da bude trošak, već investicija. Velika većina sajtova ima veoma mali broj posetilaca, te stoga ne ispunjava očekivanja vlasnika u pogledu vraćanja investicije. Sajtovi koje mi pravimo nemaju taj problem, jer našim klijentima uvek napomenemo da će bez optimizacije sajta za pretraživače ili Gugl reklamiranja, njihov sajt biti bez posetilaca, a to nikako nije cilj ni njima, a ni nama. Zato za njih uvek odradimo ili optimizaciju za pretraživače, ili Gugl reklamiranje, a za najambicioznije i jedno i drugo.

Cena izrade sajta i optimizacije zavisi od mnogo faktora. Cenu sajta uskladjujemo sa Vašim budžetom. Garantujemo da ćete za Vaš novac dobiti najbolji sajt!
Pozovite nas za dogovor odmah na telefon:

+381 65 . 5 01 5 12 5

ili kliknite na kontakt formu

 

© 2012 Sajt majstor - Najkreativnija radionica digitalne budućnosti

 

vrh strane TOP